Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Ingen kommer undan
Isbn: 978-87-2715-028-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Ingen kommer undan

Annie växer upp på landsbygden i delstaten New Jersey under 1800-talet. Trots sin klumpfot är hon en skicklig jägare, och hennes passion för naturen möts med stöd från en öppensinnad familj. Arbetet i faderns butik introducerar henne för en brokig skara personligheter, och det är där som Annie stöter på den kärlek som kommer att dirigera hennes liv genom både eufori och vemod.

Annies värld präglas av komplexa relationer och instabilitet men bjuder också på glimtar av dåtidens glamour. För Annie blir det en svår balansgång mellan underkastelse och strävan efter självständighet. Berättelsen är en gripande skildring av en fascinerande epok och en kvinna som tampas med samhällets krav och förväntningar.

”Ingen kommer undan” är den avslutande, fristående delen av trilogin som utforskar tre olika kvinnoöden. Varje berättelse utspelar sig på olika platser runt om i världen och under olika århundraden.

Cilla Jahn är en svensk författare, konstregissör och föreläsare. Hennes böcker belyser ofta gripande kvinnoöden med sällsam precision, där varje mening tycks fånga de djupaste nyanserna av mänskliga erfarenheter. Hon belönades med Nacka kommuns Stora kulturpris år 2005.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone