Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för HANTERA ILSKA: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag
Isbn: 978-91-8993-100-8
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: AI Voice
Length: 43 minuter

Ljudbok

HANTERA ILSKA: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag

av

HANTERA ILSKA: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag.

Ljudboken innehåller sammanfattningar på svenska av det viktigaste innehållet i 3 internationellt miljonsäljande böcker.

Ilska är en universell mänsklig känsla, men hur vi hanterar den kan förändra våra liv på djupgående sätt. I denna ljudbok kombineras visdomen från tre ledande verk inom området för självhjälp och emotionell intelligens: "The Anger Book" av Elias Baar, "Anger: Wisdom for Cooling the Flames" av Thich Nhat Hanh, och "Never Get Angry Again" av David J. Lieberman. Tillsammans erbjuder de en omfattande guide till att förstå ilska, dess orsaker och dess konsekvenser.

Elias Baar belyser ilska som en känsla som, när den förstås och hanteras rätt, kan leda till positiv förändring. Thich Nhat Hanh erbjuder en buddhistisk syn på ilska, där medkänsla och mindfulness står i centrum för att lugna sinnet och hjärtat. David J. Lieberman fokuserar på praktiska strategier för att förhindra ilska från att ta över våra liv, och lär oss att bygga starkare relationer och leva mer harmoniskt.

Denna ljudbok är mer än bara en sammanställning av råd – den är en vägvisare för att navigera genom livets utmaningar med större lugn, förståelse och visdom. Det är en resurs för alla som vill transformera sin ilska till en kraft för något gott, och upptäcka hur man lever ett mer uppfyllande och balanserat liv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone