Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för STRESS: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag
Isbn: 978-91-8951-099-9
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Religion Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: AI Voice
Length: 1 timme 6 minuter

Ljudbok

STRESS: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag

av

STRESS: 3 internationellt miljonsäljande böcker i sammandrag

Ljudboken innehåller sammanfattningar på svenska av det viktigaste innehållet i 3 internationellt miljonsäljande böcker.

I denna transformerande samling av visdom, praktiska råd och livsförändrande insikter, förenas tre banbrytande verk för att vägleda dig på din resa mot inre frid, personlig tillväxt och motståndskraft. Dale Carnegies "How to Stop Worrying and Start Living" erbjuder tidlösa strategier för att övervinna oro och leva ett mer uppfyllande liv. Jay Shettys "Think Like a Monk" avtäcker hemligheterna bakom ett liv i lugn och syfte, inspirerat av tidlösa munktraditioner och meditationstekniker. Emily Nagoskis "Burnout: The Secret to Unlocking the Stress Cycle" ger en vetenskapligt underbyggd plan för att bryta stresscykeln och återfå kontrollen över ditt välbefinnande.

Tillsammans bildar dessa verk en kraftfull resurs för att hantera livets utmaningar, främja mental hälsa och upptäcka en djupare mening med tillvaron. Lyssna, lär och låt dig inspireras att förvandla din oro till handling, din stress till styrka, och ditt sökande efter mening till uppfyllelse. Denna samling är mer än bara böcker; det är en vägvisare mot ett rikare, mer balanserat och lyckligt liv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone