Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för En inre eld - erotisk novell
Isbn: 978-87-2844-350-7
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

En inre eld - erotisk novell

Melina är i Reykjavik för att arbeta, och det verkar som om alla andra har hittat stadens magiska sida utom hon. Den monotona kylan och de långa arbetsdagarna på kontoret gör att hon varje kväll bara ligger på sitt hotellrum och sover.

En kväll övertalar två kollegor henne att ta en drink på en bar. Där träffar hon Michelle, en vacker servitris som påstår sig ha teleporteringsförmåga. Från och med den kvällen får Melina nattliga besök av Michelle. Men är Michelle en fe, en fantastisk varelse som dyker upp och försvinner när hon vill, eller en verklig person som Melina kommer att återfå sin inre glöd, sin vilja att leva och utforska världen tillsammans med?

Leonora Ríos är pseudonym för en författare som föddes i Sydamerika och växte upp i USA, där hon studerade kommunikation. Hon är författare till flera böcker inom skönlitteratur, poesi och journalistik på engelska och spanska. Hon arbetade som spökskrivare inom vuxenunderhållningsindustrin i flera år och är för närvarande en nomadförfattare i Europa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone