Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Vanilj: Heta dagar - erotisk novell
Isbn: 978-87-2851-415-3
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: september 2023
Uppläsare: Jenna Jansson
Length: 40 minuter

Ljudbok

Vanilj: Heta dagar - erotisk novell

"När jag hör ljudet av deras första kyss tittar jag försiktigt upp och möter Hannas nöjda ögon. Hon har sin hand över hans ena skinka, jag ser hur fingrarna med rosamålade naglar rör sig över hans shorts. Hon verkar så mjuk och varm i hans famn och låter honom smeka hennes arm och mage. Lars undersöker sedan nyfiket hennes ansikte. Det är svårt att sitta still. Lusten strömmar inom mig som hett vatten. Jag vill också testa att kyssa hans läppar, och hennes, jag vill vara mellan dem båda. Bara stå där och finnas i den där energin som flödar mellan dem. Åtrån och förväntan som darrar i kvällsluften."

Cornelia och Hanna, har nu har fördjupat sin relation. Den har blivit mer vågad och utforskande, men är Cornelia redo att ta ännu ett steg i sin sexuella resa?

Hanna bjuder in en av killarna, Lars, som hon träffade på strandbaren upp till deras hotellrum. Men hon vill att Cornelia ska göra dem sällskap, Cornelia är till en början osäker men Hanna övertygar henne om att det är dags att utforska mer av sina sexuella fantasier.

Cornelia och Hanna upptäcker nya dimensioner av njutning tillsammans, och Lars visar sig vara en mästare på att tillfredsställa deras innersta begär.

Bakom pseudonymen Lisen Strand gömmer sig en svensk författare som gärna skriver om relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling. Hon vill måla fram heta och överraskande scener som känns i hela kroppen. Texterna handlar ofta om kvinnor som vågar följa sin lust.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone