Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Skelett-sommar
Isbn: 978-91-8977-796-5
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: september 2023
Uppläsare: Måns Westling
Length: 35 minuter

Ljudbok

Skelett-sommar

Jasper är på camping när magen börjar mullra olycksbådande. Det finns en skelett-tjej som får honom att bli knäsvag. Om han nu hade haft knän, alltså. Det är tur att både Harry O’Brien och Erik är där och kan hjälpa till. En utflykt till häxan i skogen kanske är precis vad Jasper behöver?

Den första kärleken kan vara pirrig och svår.  Även om man inte är en zombie i en Minecraft biom. Böckerna om vännerna från Minecraft lyfter känslor och situationer som läsaren känner igen, på ett helt skruvat vis. Med varm humor kombineras det populära dagboksformatet med den än mer populära spelvärlden. En kombo som kan få även en läsovillig gamer att uppskatta berättelser om vänskap, hettande kinder och brännande fisar.

Skelett-sommar är den tredje fristående delen i serien En Minecraft-creepers dagbok.

Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone