Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Parissyndromet
Isbn: 978-87-2839-011-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Parissyndromet

I Paris ska en sällsynt kokbok auktioneras ut. Axel Turner beger sig dit i förhoppning om att ropa in boken, och möter auktionshusets specialist, Paola Christobaldi. De blir snabbt privata och Axel förstår att Paola kan vara indragen i en ljusskygg hantering. Till följd av den arabiska våren smugglas stöldgods in för att säljas i Paris, och Paola har stort inflytande över vad som kommer ut på marknaden, fram tills den dag då hon hittas död i sitt hem.

Axel Turner finner sig återigen motvilligt inblandad i ett mystiskt dödsfall, som den här gången drar in honom i arbetet med den franska säkerhetstjänsten. Hans arbete leder honom närmre de makthavare som engagerat Paola i kampen mot brottsligheten, ett arbete där han finner hjälp inte bara hos sin hyresvärdinna Corinne utan även hos ett antikt, venetianskt glasfat.

Sten Wennerström, född 1955, är ekonom och statsvetare med bakgrund inom finans och media. Han debuterade 2009 med 'Grisen' som blev den första i serien om agenten Axel Turner. Utöver det har han skrivit politiska satirer.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone