Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Herr Collins ferieagentur
Isbn: 978-87-1195-482-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Herr Collins ferieagentur

Filip Collin, allas vår favorittjuv, är åter i farten. Efter äventyren i Hamburgstadsdelen Altona med den ryske storfursten Woetz har Collin inte bara blivit husägare, utan även gatägare. Det ger Collin ett för jäkla härligt liv: han kan vräka folk efter eget huvud, trissa upp hyrorna och vägra att reparera våningarna. Hur kunde Collin någonsin ha levt på ett annat sätt?

Tillbaka i London och den förbannat ihärdiga detektiven Kenyon kan bara inte låta Collin njuta av livet. Han är honom konstant hack i häl. Collin måste byta hemvist gång på gång på gång. Topplocket ryker på Collin när det visar sig att Kenyon har lagt labbarna på hans drömvåning. Det är oacceptabelt och Filip tänker ge sig fan på att hämnas sin evige antagonist.



Frank Heller (pseudonym för Gunnar Serner) (1886-1947) var en svensk författare. Han är mest känd som underhållningsförfattare, men har även skrivit reseskildringar och lyrik. Störst framgång fick Serner med noveller och romaner om äventyraren/detektiven/gentlemannatjuven Filip Collin, alias professor Pelotard.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone