Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Stulen identitet - erotisk kriminalnovell
Isbn: 978-87-2808-217-1
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Deckare & spänning Feelgood Erotik
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Elaine Gezelius
Length: 50 minuter

Ljudbok

Stulen identitet - erotisk kriminalnovell

'Han ställde sig bakom henne så hon kunde känna hans hårda lem pressas mot baken och fick henne att trycka sig närmre honom. Långsamt förde han vibratorn in mellan hennes lår, lät klitoris känna de pulserande tagen som sakta men säkert förde henne till njutningens gräns.'
När Therese upptäcker att de mördade kvinnorna som hittats i Stockholm har något gemensamt skapar hon en profil på den dejtingsida som de alla varit medlemmar på. Therese får fort kontakt med en man som heter Ryan, och som verkar väldigt trevlig och framför allt sexig. Men inte bara det, han har också haft kontakt med många av de kvinnor som hittats döda. De bestämmer träff på en bar och när Therese möter Ryan blir hon helt charmad av honom. Kan det verkligen vara han som mördat kvinnorna, eller är det någonting annat hon missat?

Vicktoria Gilles och Shailene Craig är pseudonymer för två svenska, kvinnliga författare som bor på varsin sida av Sverige. Med sina passionerade noveller vill de bjuda sina läsare på en verklighetsflykt. De finner sin inspiration i varje liten aspekt av vardagen. Vicktoria och Shailene skriver lättsamt och humoristiskt om heta och ibland tuffa situationer, många av deras gemensamma noveller är också erotiska thrillers.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone