Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för AVSLAPPNING & LUGN MUSIK & AVSLAPPNINGSMUSIK - Volym 5 - ÖGONBLICK. Lindra stress, depression, utmattningssyndrom, nedstämdhet, trötthet, ångest, oro, panikångest, GAD, rastlöshet, PTSD, sömnproblem, OCD, utbrändhet eller bara slappna av.
Isbn: 978-91-8951-037-1
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 30 minuter

Ljudbok

AVSLAPPNING & LUGN MUSIK & AVSLAPPNINGSMUSIK - Volym 5 - ÖGONBLICK. Lindra stress, depression, utmattningssyndrom, nedstämdhet, trötthet, ångest, oro, panikångest, GAD, rastlöshet, PTSD, sömnproblem, OCD, utbrändhet eller bara slappna av.

AVSLAPPNING & LUGN MUSIK & AVSLAPPNINGSMUSIK

Volym 5. ÖGONBLICK.

Lindra stress, depression, utmattningssyndrom, nedstämdhet, trötthet, ångest, oro, panikångest, GAD, rastlöshet, PTSD, sömnproblem, OCD, utbrändhet eller bara slappna av.

Boken lämpar sig för avslappning, avkoppling, avspänning, lugn, kraftsamling, återhämtning, stresshantering, för att slappna av, för att varva ner, för att somna snabbare, för att somna om, för att minska stress, för att hantera stress, för att motverka stress, för att chilla, för att relaxa, för att koppla av, för att slappa, för att softa, för att ta det piano, för att hitta stillhet, för att ta igen sig, för rekreation, för att hämta krafter, siesta, motverka överansträngning, motverka nervositet, lindra oro, lindra anspänning, lindra ängslan, lindra upprördhet, lindra rädsla, dämpa olust, lindra bekymmer, lindra kval, lindra panik, lugna sinnet, hitta lugnhet, minska stress, avslappning sömn, hitta lugn och ro, motverka negativ stress, lugna ner sig, mental återhämtning, till avslappningsövningar, mot utbrändhet, för att somna fortare, för att släppa spänningar i kroppen, för att somna lättare, lindra depression, minska nedstämdhet, dämpa ångest, lindra panikångest, lindra generaliserat ångestsyndrom GAD, lindra förväntansångest, minska oro, finna harmoni, sinnesro, inre balans m.m.

Du kan även använda denna gudomliga helt oöverträffade lugna musik, som går djupt in i själen, för att fördjupa eller bearbeta ditt humör och dina känslor. Musik är ett djupt mänskligt uttryck, och upplevelsen av att lyssna på musik, att känna rytmen och att känna känslor som är knutna till ackordförlopp och sångstrukturer är en del av vårt DNA. Den mest effektfulla aspekten av musikterapi är det unika sätt som det kan hjälpa oss att utöka vår känslomässiga medvetenhet. Lugn musik förstärker känslor och kan påskynda processen att bearbeta eller normalisera undertryckta känslor. Låt vårt urval av lugn musik bära dig, oavsett om du är stressad, lycklig, ledsen, arg, fokuserad, nostalgisk, kärleksfull, irriterad, uttråkad, optimistisk eller trött.

Fördjupa eller bearbeta dina känslor med underbar (ljuv) avslappningsmusik, ljudvågor och naturljud. Den lugna musiken kommer att förbättra ditt humör, din livskvalitet och din självkänsla. Få fram lyckokänslor genom en höjning av dina dopamin-, serotonin- och oxytocin-nivåer. För att öka effektiviteten av avslappningen har vi lagt till binaurala toner (binaural beats) i bakgrunden.

Oavsett ditt humör just nu och oavsett om du letar efter lugn musik som hjälper dig att varva ner på kvällen, meditera på morgonen eller njuta i badkaret, så har vi försökt att täcka upp för dig med vår serie LUGN MUSIK & AVSLAPPNINGSMUSIK. Ta del av våra val av den mest underbara och avkopplande musik som världen har att erbjuda.

Vi vet att musiksmak kan variera från person till person och att musiksmaken kan, även hos en enskild person, ofta förändras under en livstid. För många kan även självuppfattningen vara nära förknippad med musikalisk preferens. Musiken som vi människor gillar anpassar sig också ofta till de speciella "livsutmaningar" vi möter i olika skeden av våra liv. Oaktat detta synes forskningen vara ense om att det i alla åldrar finns ett behov av lugn, avslappnande, känslosam musik.  

För att allra bäst uppleva fördelarna med vårt val av lugn musik, bör du lyssna med stereohörlurar eller liknande.

Redaktör, författare och uppläsare är livscoachen Rolf Jansson som har utgivit mer än 100 ljudböcker inom hälsa och personlig utveckling.

Musiken i denna volym (nr 5; ÖGONBLICK), i vår serie LUGN MUSIK & AVSLAPPNINGSMUSIK, tillhör kompositören Sergei Chekalin. Musiklicens: författarens musik av Sergei Chekalin distribueras under licensen "Creative Commons-Attribution 4.0 International", med tillstånd av upphovsrättsinnehavaren.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone