Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Bolt
Isbn: 978-87-2683-083-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: January 2022
Narrator: Frederick Halbout
Length: 2 hours 21 minutes

Audiobook

Bolt

Bolt är en stor TV-Stjärna! Han spelar en roll i en actionserie där han har superkrafter och slåss mot bovar, och han trivs som fisken i vattnet. Men det finns ett problem; Bolt tror att TV-serien är på riktigt! Så när han en dag rymmer från filmstudion i Hollywood ut i den riktiga världen hamnar han genast i problem. Han skickas av misstag i en fraktkartong till New York, och han är fullt övertygad om att hans fiktiva ägare Penny har blivit kidnappad. Så Bolt beslutar sig för att återvända till Hollywood för att rädda Penny!

På sin långa färd genom Amerika lär sig Bolt att det riktiga livet är svårare än han trott, och att han kanske inte har superkrafter trots allt ... Men tillsammans med sina nya vänner Strumpan, en pessimistisk katt, och Roffe, den hyperaktiva hamstern så kanske hans plan är möjlig trots allt?

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone