Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Lördagskväll - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-495-0
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: November 2021
Narrator: Betty Lilja
Length: 43 minutes

Audiobook

Lördagskväll - erotiska noveller

'Tåget dundrade genom det kuperade landskapet. Regnet tecknade långa, svartgrå linjer över fönstren och gjorde utsikten suddig. Facebook lyste upp i tågets dämpade belysning. Hon skrev tyst i chatten. "Jag önskar att jag varit med dig nu. Synd att jag är på tåget." Han svarade snabbt tillbaka: "Finns det inget sätt vi kan träffas ikväll?" ... "Jag är på Oslo S om en liten stund, och där stiger jag av." Hon kunde inte komma ihåg förra gången en resa genom landet på dunkande tågspår hade varit så pirrande och snabb... Ett meddelande dök upp på skärmen när hon skulle logga ut. En hotelladress och en tid... Äntligen... Hon kunde ha svurit att hon hade lämnat en våt fläck på tågsätet. Hur skulle denna lördagskväll bli? Hmm...'

Läs även 'När han mönstrade på' och 'Utmanande kemi'.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone