Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Katter, hästar och andra personer
Isbn: 978-87-2805-905-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories
Accessible since: August 2021
Narrator: Cecilia Wennerström
Length: 59 minutes

Audiobook

Katter, hästar och andra personer

Som hästuppfödare i ett tjugotal år stötte Gudrun Wennerström på sin beskärda del av djur. Av dem var det flera som gjorde alldeles särskilda avtryck hos henne. I 'Katter, hästar och andra personer' delar hon med sig av tio korta berättelser där djuren får ta största platsen. Här tillåts personligheter av alla de slag att lysa igenom och visa på uppfinningsrikedom, överlevnadsförmåga och starka vänskapsband. Vi får bl.a. träffa katten Sessan, hennes bästa vän lille Putt och det egensinniga Connemarastoet Native Heather. Samlingen erbjuder den perfekta läsningen för alla djurälskare därute. Så välkomna in i värmen - här finns mycket härligt att hämta!

Gudrun Wennerström (1925-2020) var en svensk musiklärare och uppfödare av arabiska fullblod. Hon har även arbetat som översättare, samt författat ett antal noveller.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone