Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Om sorg och kärlek
Isbn: 978-87-2687-036-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Om sorg och kärlek

När han inte fanns med på tåget så visste hon. Magkänslan talade omedelbart om att nu var han död. Borta för alltid. Hur kunde hon egentligen veta det med en sådan säkerhet? Han hade gått och lagt sig på kvällen och sedan aldrig vaknat igen. Och plötsligt var hon bara ensam.

Greta Berg är 41 år gammal när hon förlorar sitt livs kärlek, Mikael. I sin djupa sorg inser hon snart att hon inte klarar av den nya ensamheten. Sömn blir en lyx hon bara tillåts avnjuta när vänner och familj går med på att övernatta i huset. Men så småningom tar hon ett beslut som ska komma att förändra allt. För första gången på tolv år skaffar hon sig ett pass - och ger sig ut för att besöka sina allra mest långväga bekantskaper. Kan storslagen natur och pulserande miljonstäder hjälpa henne bearbeta sin förlust? Och finns det kanske till och med en ny kärlek därute - någonstans på horisonten?

Åsa Moberg, född 1947, är en svensk författare, journalist och översättare från Piteå. Hon har skrivit ett 20-tal böcker och även gjort sig känd som kärnkraftsmotståndare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone