Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Bestsellern
Isbn: 978-87-2694-172-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Mikael Roupé
Length: 5 timmar 59 minuter

Ljudbok

Bestsellern

Harry Nemo jobbar som frilansjournalist när han en dag blir anlitad av Mr. Hezekiel Jones som är representant för det hemliga världsomspännande nätverket Konsortiet. Enligt kontraktet ska Nemo få flera miljoner insatta på en schweizisk bank och tillsvidare inte behöva göra någonting för att förtjäna pengarna. Det låter fantastiskt. Men olusten gror och Nemo finner snart sig på väg in i ett alkoholberoende. Att gå omkring med pengar som han inte jobbat för tär på honom.

Vad han inte vet är att Konsortiet har en annan plan för honom. Han ska nämligen stå som författare till boken "Biljett till evigheten", som är skriven av en spökskrivare och som med hjälp av Konsortiets stora propaganda-apparat ska bli en internationell bestseller ...

Mårten Edlunds roman "Bestsellern" är en thrillerbetonad skildring av ett modernt samhälle präglat av korruption och moraliskt förfall.

Mårten Edlund (1913-1987) var en svensk författare som var bosatt i Tyresö. Vid sidan av sitt författarskap var Edlund också en skicklig översättare av bland annat amerikanska författare som Ernest Hemingway och Raymond Chandlers deckarromaner.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone