Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Rockstjärnan
Isbn: 978-87-2691-665-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 11 timmar 45 minuter

Ljudbok

Rockstjärnan

När en ung kvinna hittas avliden i sitt hem pekar det mesta mot att hon tagit sitt eget liv. Hon har tampats med depressioner och verkar inte ha särskilt många vänner. Ändå finns det tre personer som är helt säkra på att hon aldrig skulle vilja ta livet av sig. Två av dem är hennes föräldrar. Den tredje är Mårten Blomqvist - mannen som upptäckt hennes livlösa kropp.

Fotografen Ella Sandberg har tack vare sin journalistkollega Carita fått en hel del att stå i. För det första ska hon göra en intervju med självaste Mikael Hellström, sångare i ett av världens största hårdrocksband, som nu är tillbaka hemma på Åland. Och för det andra så är hon rysligt nyfiken på självmordet som polisen är så förtegen om. Kan den där Mårten ha rätt i att det i själva verket rör sig om ett mord? Ju mer Ella gräver i historien, desto säkrare blir hon på att så faktiskt är fallet. Dessutom står det snart klart att den unga kvinnans död inte bara varit onaturlig - den har även en mystisk koppling till hårdrocksbandet på allas läppar...

Annika Duvert, född 1968, är en svensk deckarförfattare från Märsta. Hon har skrivit ett flertal romaner, bl.a. om kriminalinspektör Alexandra Steen.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone