Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Blått blod, rött hjärta
Isbn: 978-87-2687-148-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: May 2021
Narrator: Katharina Cohen
Length: 8 hours 55 minutes

Audiobook

Blått blod, rött hjärta

Sveriges kronprins, Henrik De la Gardie, är hårt hållen av både kronan och sin mor. Sett ur kungahusets ögon är han dessutom en riktig strulpelle. I ett försök att göra uppror har han valt ett liv fyllt av festligheter, sprit och kvinnor. Men hans vilda leverne når en brytpunkt när drottningen en gång för alla ställer ett ultimatum: gift dig inom ett år - eller abdikera.

Att stylisten Eva Blom skulle gå och förälska sig i en prins var inte direkt planerat. Hon är en fri själ som lever ett liv utan rötter - samtidigt som hon konstant är på flykt från ett mörkt förflutet. När hon en dag möter Henrik uppstår genast en attraktion som ingen av dem kan förneka. Ändå vet båda två att de är helt fel för varandra. Är Henrik beredd att ge upp sin titel för ett liv tillsammans med Eva? Och vem, eller vad, är det egentligen hon försöker fly undan?

Veronica Almer, född 1986, är en svensk författare från Skåne. Hon arbetade tidigare som skolkurator men bestämde sig år 2017 för att ge sig hän åt författardrömmen på heltid. Hon är nu en aktiv kreatör inom romance-genren och har som mål att sprida kärlek i hela Sverige.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone