Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Krokisessionen - erotisk novell
Isbn: 978-87-2684-483-2
Publisher: LUST
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: May 2021
Narrator: Veronica Fält
Length: 37 minutes

Audiobook

Krokisessionen - erotisk novell

"Hon reste sig upp och kom alldeles nära mig. Hon tog om mina båda lår och särade dem ytterligare. Hennes händer var mjuka och varma. Beröringen fick mig att totalt tappa det något sansade tillståndet. Mitt andetag darrade till av kåthet."

Milla ska agera modell för en krokikurs och i utbyte få en grafisk undervisning. Förslaget passar henne perfekt. Hon är först nervös, men övertygar sig själv om att våga. Hennes första sittning som modell ska bara ske för konstnären själv. Men när konstnären bestämmer sig för att hans fru också ska sitta modell tillsammans med Milla blir hon först förvånad men sen övergår känslorna till lust. Milla har aldrig förut känt en så kraftig dragning till en kvinnokropp.

Snezana Lindskog hämtar ofta inspiration från personliga minnen av möten och egna erfarenheter genom livet. Hon försöker åstadkomma mångfald och variation i scener, möten och platser i sina berättelser. Hon skriver gärna erotiska noveller med HBTQ tema.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone