Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Fadern
Isbn: 978-91-7697-731-6
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Hanna K. Schmitz
Length: 13 timmar 45 minuter

Ljudbok

Fadern

Återigen skakas Wästholm av våld och ond bråd död när en manlig väktare hittas avrättad. På bröstet sitter en lapp med texten Till mitt hjärta från pappaoch det dröjer inte länge förrän två liknande mord sker. Henrietta Rollins och utredningsgruppen hittar snart en gemensam nämnare för offren – de har alla blivit anmälda för våldtäkt, men åtalen har lagts ner. Är mördaren någon som utsett sig själv till både domare och bödel?
Skuggan av seriemördaren Jack Ströms flykt vilar tung över gruppen samtidigt som snaran av lögner dras åt runt Hannah Fors och spänningarna mellan henne och Rollins växer. Ska Hannah lyckas bli fri från sitt förflutna, en gång för alla?
Fadern är den spännande upplösningen i serien om civilutredaren Hannah Fors och polisen Henrietta Rollins. Böckerna utspelar sig i den fiktiva kuststaden Wästholm, befolkad av färgstarka karaktärer med mörka hemligheter.


Pia Kask föddes 1963 i Kalmar och är staden trogen. Hon arbetar som medicinsk sekreterare. Hårdkokt spänning och skräck är favoritgenrerna och en inspirationskälla är Stephen King. Pia föredrar det mörka och skruvade framför vardagsskildringar och det märks i hennes texter.Fadern är Pia Kasks tredje roman om Hannah Fors. Serien sticker ut ur mängden med sin svarta humor och sitt färgstarka persongalleri.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone