Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Sophies tillgångar vol. 3: Titta på mig - erotisk novell
Isbn: 978-87-2666-946-6
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Maria Fält
Length: 1 timme 21 minuter

Ljudbok

Sophies tillgångar vol. 3: Titta på mig - erotisk novell

Sophie är telefonvärdinna och är duktig på att förstå och tillfredsställa sina kunders begär, även de mest privata. Men Julien, hennes kollega på ett filmprojekt, gäckar hennes förmågor och förblir ett mysterium. Trots att de har träffats i en månad är han fortfarande lika svår och han vill inte älska med henne. Sophie har anpassat sig efter hans tempo för länge, hon vill ha svar, hon har lidit tillräckligt av deras krig om dominans! Nu händer något som hjälper henne att befria både hennes kropp och hennes själ...

Ashley Stone är pseudonymen för en polyglott författare som främst skriver på franska och engelska. Hon har bott i heta länder där fri kärlek ibland är förbjuden, men alltid passionerad. Hon började studera psykologi och sexologi innan hon började skriva för olika tidskrifter, där hon under tio år specialiserade sig på att svara på läsarbrev relaterade till mänskliga, romantiska och sexuella relationer.
Hennes berättelser, medan fiktiva, blandar vanliga fantasier och lite utforskade tabun med komplexiteten i mänskliga relationer, så att läsaren kan identifiera sig med dem och utforska sitt eget undermedvetna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone