Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Pretty Little Liars #2: Felfri
Isbn: 978-91-8023-239-5
Förlag: Modernista
Kategori:
Romaner Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Kristina Leon
Length: 9 timmar 4 minuter

Ljudbok

Pretty Little Liars #2: Felfri

DE MILJONSÄLJANDE BÖCKERNA BAKOM TV-SUCCÉN!

»Sara Shepard gör ett fantastiskt jobb. Med mystik, intriger och verklighetsnära karaktärer tar hon med sina läsare till en värld av falska, inställsamma och bortskämda tonåringar.« Teen Reads

I den andra boken i dundersuccén Pretty Little Liars fortsätter signaturen A att sätta skräck i de forna bästisarna Spencer, Aria, Emily och Hanna. De fyra var oskiljaktiga tills den gemensamma kompisen Alison - som kände till gängets mörkaste hemligheter - försvann spårlöst för tre år sedan.
Nu har Alisons döda kropp hittats nergrävd i en trädgård, men A fortsätter att trakassera dem. Om det inte var Alison som skickade alla hotfulla meddelanden - vem är det då? Eftersom vännerna varit inblandade i en olycka som de tystat ner vågar de inte gå till polisen. I stället tvingas de allt djupare in i en härva av lögner. Och en sak är säker: Den mystiska A sitter inne med tillräckligt många snaskigheter för att kunna förgöra dem.

SARA SHEPARD är en amerikansk ungdomsboksförfattare vars Pretty Little Liars-serie är inspirerad av hennes uppväxt i en förort till Philadelphia. Böckerna har sålt i över fyra miljoner exemplar och gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone