Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för De som får
Isbn: 978-91-8934-970-4
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Susanna Ringblom
Length: 11 timmar 4 minuter

Ljudbok

De som får

Två omvälvande saker inträffar i samband med att Annki fyller femtio år. Det ena är att hon har sex för första gången. Även om akten inte lever upp till hennes förväntningar, ser hon den som korkskruven som ska öppna livets ymnighetshorn. Det andra är att hon oväntat får ett arv: några aktier och en dyster stuga mitt i den uppländska granskogen.

Från att Annkis liv mest bestått av arbete och att låta sig domineras av sin sjuka mamma som nyligen gått bort, dras verkligen korken ur ymnighetshornet. Livet släpps loss i högre grad än vad Annki förväntat sig och tycks kulminera när hon drabbas av sin livs första riktiga kärlekshistoria.

Men, som om hon satt och ruvade på en stor skatt, är det många som vill komma åt hennes arv och Annki måste försvara det som är hennes, bortom sin föreställningsvärld.

Detta är första delen i serien om Annki, en historia som handlar om att som kvinna i mogen ålder kasta sig (eller kastas) ut i livet, bejaka sin kvinnokraft och bygga vänskap. Om att växa – och att drabbas av växtvärk.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone