Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Morden på Kungsberget
Isbn: 978-87-2679-472-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: december 2020
Uppläsare: Frederick Halbout
Length: 4 timmar 23 minuter

Ljudbok

Morden på Kungsberget

En söndagsmorgon vaknar polisen Patrick Gregersson upp till en nyhet som ska komma att skaka hela Åmål i grunden. I en park, bara 200 meter från hans eget hus, har en ung kvinna hittats mördad. Snart framkommer det dessutom att hon inte varit ensam när hon kvällen innan gav sig ut på promenad. Vart har hennes lilla son tagit vägen?

Mordet på Kungsberget blir en ordentlig tankeställare för Patrick och hans kollegor. Offret visar sig vara en värmländsk kvinna, som gift sig med en marockan och sedan konverterat till Islam. Kan det vara ett hat- eller hedersbrott man har att göra med? När ännu en person blir ihjälslagen på samma sätt och plats, står det klart att utredningen är långt ifrån över. Finns det något samband mellan de två överfallen? Och hur stor är risken att mördaren slår till igen?

Petronella Simonsbacka, född 1971, är i grunden journalist, men har även skrivit ett flertal skönlitterära verk. Simonsbacka har även dokumenterat sin egen cancerresa i bloggen 'Livshungrig', och gjort ett webbradioprogram på samma tema.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone