Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Kannibalen
Isbn: 978-87-2655-519-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning Humor
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Kannibalen

Världens invånarantal skjuter i höjden med en allt mer accelererande takt. Ekvationen med ökande befolkningstal och minskade resurser är svår att få ihop. Maktens stora män samlas i Helsingfors för ett toppmöte, med syfte att hitta en hållbar och långsiktig lösning.

En politiker i hög position dör och ingen vet vad som hänt. Burt Kobbat, den väderbitne reportern med skarpsinnet, luskar ut att någon med direkt anknytning till FN:s allra mäktigaste förespråkar en direkt, och ytterst radikal, lösning på överpopulationen är rätt väg att gå. Bördan ligger på Burt att förhindra ett oerhört brott mot mänskligheten och själv klara sig helskinnad ur denna blodisande komplott.


Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, är en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för både Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, båda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterär författare har han bland annat skrivit en rad populära deckarromaner om Journalisten Burt Kobbat.

Serien om Burt Kobbat följer stjärnreportern och utspelar sig i framtiden. De är thrillers i satirens tecken som ofta innefattar aktuella ämnen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone