Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för American Star
Isbn: 978-87-2645-482-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

American Star

Nick och Lauren har ett alldeles speciellt band. Han är uppväxt på fel sida samhället - hon är stadens vackraste tjej. Mot alla odds faller de som tonåringar handlöst för varandra och inleder en intensiv och strängt förbjuden kärleksaffär. Men det dröjer inte länge innan allt kulminerar i en oerhörd tragedi...

Långt senare är Nick på god väg att slå igenom som skådespelare i Hollywood och på andra sidan kontinenten gör Lauren entré i New Yorks modevärld. Succé och berömmelse väntar alldeles runt hörnet, men i deras gemensamma förflutna vilar en mörk hemlighet vars skugga aldrig vill försvinna. De har gjort sitt allra bästa för att kunna leva utan varandra. Vad händer om det inte går?

Jackie Collins (1937-2015) var en engelsk författare som framförallt var verksam inom romantik-genren. Hennes böcker har sålts i över 500 miljoner exemplar och översatts till 40 språk. Flera av dem har även filmatiserats. Romanen är ett uttryck för den samtid som den skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone