Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Transformers 2 - De besegrades hämnd
Isbn: 978-87-2651-070-6
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: John Lalér
Length: 2 timmar 26 minuter

Ljudbok

Transformers 2 - De besegrades hämnd

När Sam Witwicky gör sig redo för att börja på college hittar han en kolbit som sitter fast i en trasig t-shirt. Så fort han rör vid den börjar mystiska bilder av utomjordiska tecken spelas upp i hans hjärna. Kommer de från Allspark? Snart visar det sig att kolbiten lämnat spår i Sam som inte kommer försvinna i första taget. Spår som kan försätta honom i absolut livsfara.

Om det var någon som trodde att kampen mellan de utomjordiska robotarna var över så hade de verkligen fel. I hemlighet har militären och autoboterna fortsatt att kämpa mot decepticoner över hela världen. Nu verkar det som att de onda robotarna dyker upp allt oftare. Vad är det egentligen de är ute efter? Och vem är den mystiska Avfällingen?

HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. © 2009 DreamWorks LLC och Paramount Pictures Corporation. Licensierad av HASBRO.

Den mäktiga Allspark, källan till Transformers livskraft, dyker upp på planeten Jorden efter att ha varit försvunnen i miljontals år. Det blir starten på ett episkt krig mellan de få överlevande autoboterna och decepticonerna, som alla tänker kämpa för att få tag på Allspark. Om autoboterna får tag på den, blir det slutet för mänskligheten och autoboterna – så nu måste de två jobba tilllsammans för att vinna över den avskyvärda Megatron.

Böckerna är baserade på de populära Transformersfilmerna. Filmerna har nominerats till flera Academy Awards.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone