Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Saffran
Isbn: 978-91-7829-895-2
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Jannika Eriksson
Length: 48 minuter

Ljudbok

Saffran

Den bästa semestern i Alessandras liv börjar lida mot sitt slut. Det är julafton och ett storslaget firande väntar innan hon flyger hem till Sverige. Förutom vemodig är hon dessutom osäker inför att visa sitt intresse för Ashad, den snygge värden som har varit så behjälplig under tiden på Royal Paradise Resort. Trots alla laddade blickar och ömma beröringar blev det aldrig något mer än så.

Just när stämningen mellan dem börjar hetta upp anländer Faye och Aiden, det irländska paret som följde med Alessandra på en spännande utflykt tidigare under semestern. Tillsammans tillbringar de kvällen genom att se på en sexig show med läckert julljus, suggestiv dans från tomtenissar och drinkar med stark smak av saffran. Och en jultomte som överraskar alla – inte minst Alessandra.

”Saffran” är sjätte delen i en serie erotiska noveller om en kvinna som reser till Maldiverna för att njuta av livet till fullo. Det är stämningsfulla och vackert skrivna berättelser om spännande sexuella möten långt borta från vardagen.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone