Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Under falsk flagg
Isbn: 978-87-1177-721-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: September 2020
Narrator: Kim Rhedin Hüttner
Length: 2 hours 43 minutes

Audiobook

Under falsk flagg

För att ta sig hem till England igen efter sin mosters död tar Devina Castleton anställing som sällskapsdam åt en förmögen amerikansk flicka som ska resa till England för att gifta sig med en hertig.
Ombord på fartyget finns också hertigens kusin, Galvin Thorpe. Devina blir förälskad i honom, men när hon dras in i en härva av lögner och föreställingar förstår hon att han aldrig mer kommer att lita på henne ...

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra. 

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva  författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone