Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Lindra din depression
Isbn: 978-91-9859-405-8
Publisher: Bokförlaget Upsaliensis AB
Category:
Education Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: December 2019
Narrator: Rolf Jansson
Length: 35 minutes

Audiobook

Lindra din depression

Deprimerad? Nedstämd? Orkeslös? Uppgiven? – Lindra din depression!

Ljudboken är författad och uppläst av pseudonymen "Rolf Jansson". Hjälp och rådgivare har varit leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut med hypnos som specialitet.

Verkar livet meningslöst? Är det svårt att bara gå upp ur sängen på morgonen? Känns det som att den glädje du känt tidigare är hopplöst förlorad? Känner du dig nedstämd och oinspirerad? Om du haft dessa känslor mer än två veckor kan du ha drabbats av en depression. 

Depression är inte ditt fel och är absolut ingen indikation på att du inte skulle vara helt normal. Alla kan bli deprimerade mer eller mindre. Det finns miljontals med människor på jorden som lider av någon form av depression då och då. Om du frågar dig själv när depressionen kommer att gå över - så ställer du helt fel fråga. Du ska istället fråga dig själv vad du kan göra för att få tillbaka kontrollen och komma ut ur depressionen.

Vad kan du då göra för att få livet tillbaka? Människor har i alla tider använt självhypnos och hypnoterapi för att komma åt sina inre tvivel och stridigheter. Genom att använda den kraft som finns inuti dig, så kan självhypnos hjälpa dig att komma över det till synes oändliga mörker som depressionen kan skapa.

Självhypnos är ingen mirakelkur mot depression. Ingen kan utifrån tvinga dig till förändring. Detta program kan hjälpa dig att åstadkomma förändring inifrån. Det innehåller kraftfull hypnoterapi som riktar in sig på ditt undermedvetna. Där finns källan till dina känslor och dina beteenden.

Självhypnos för att komma ur depression

Självhypnos har blivit alltmer erkänt som medel för att lindra eller komma ur depression. Den hjälper dig att omprogrammera negativa tankar till förnyad livsglädje. I ett djupt avslappnat tillstånd får du ta emot suggestioner till ditt undermedvetna för att vända dina mörka tankar till positiva tankar.

Vår uppfattning är att depression i mångt och mycket kan härledas till ditt undermedvetna; om du på ett medvetet plan hade kontroll på din depression så hade mycket kunnat vara annorlunda, eller hur? Att du inte kunnat åtgärda depressionen måste betyda att problemet är lagrat i ditt undermedvetna.

Denna ljudbok syftar till att bryta vanan med ängsligt negativt tänkande. Detta är något som urholkar din självkänsla och suger musten ur glädjen i livet. Suggestionerna i detta program, som kombinerats med Theta-ljudvågor, når djupt in i ditt omedvetna. Syftet är att omforma hur du tänker på det som varit, hur du tänker på din tillvaro just nu och hur du skapar din framtid.

Ljudbokens innehåll

Den kraftfulla kombinationen av suggestioner för att minska depressiva tankar, musik och Theta-ljudvågor förs in i din hjärna och åstadkommer ett djupt behagligt tillstånd av avslappning. Ett upprepat lyssnande kommer att ge dig en ljusare syn på livet, ett självförtroende och en självkänsla som strömmar ut från ditt inre. Du kommer att se fram mot det okända med en hälsosam positiv attityd. Du kommer också att känna en lättnad i att bara vara eftersom du frigör onödiga bekymmer som har tyngt dig i tillvaron.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone