Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Kom i min famn
Isbn: 978-91-7633-935-0
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 8 timmar 56 minuter

Ljudbok

Kom i min famn

Psykologiskt drama med familjerelationer i centrum

Hur skulle du reagera om du en dag kontaktades av en främling som avslöjar något som får hela din värld att vändas upp och ner? Det är vad som händer Thomas, en gift man med en fyraårig dotter, en man som prioriterar familjen och sätter en ära i att vara en god människa. Samtalsterapeuten Simone Boman får ett uppdrag på företaget där Thomas arbetar och vinner snart hans förtroende. Allteftersom de kommer varandra närmare får hon svårt att hålla den professionella distansen, samtidigt som hon brottas med sina egna demoner. Snart finner hon sig indragen i något mycket större och mörkare än hon någonsin kunnat förutse.

"Med sin nya bok är svenskan den mest omtalade i Europa. De försvunna är en psykologisk spänningsroman som fått enormt fina recensioner."

- AFTONBLADET OM DE FÖRSVUNNA

***

Caroline Eriksson har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade i drygt tio år innan hon bestämde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. Hennes första roman Djävulen hjälpte mig nominerades till Stora Ljudbokspriset 2014 och De försvunna, som utkom 2015, blev en omedelbar internationell succé och såldes till 27 länder. Caroline är född 1976 och bor i Stockholmsområdet med sin man och två barn. Kom i min famn är hennes femte roman och den första delen i en ny serie om samtalsterapeuten Simone Boman i genren Family Noir. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone