Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Nina
Isbn: 978-87-9377-919-8
Förlag: Lange Forlag
Kategori:
Romaner Dramatik
Tillgänglig sedan: oktober 2019

E-bok

Nina

Berättelsen om Nina visar på en ung kvinnas öde och liv. Om hur människor i Ninas närhet, inte kan ta till sig hennes hopplösa belägenhet. Nina inleder ett förhållande, med en högt aktad och socialt väl ansedd man. Ett förhållande som till sist blir förödande för henne. Ingen i hennes närhet tycks vilja riktigt tro på det som förmedlas av henne, när hon äntligen tar mod till sig att berätta vad som sker.
Av en ren tillfällighet kommer kommissarien Stina in i hennes liv. Stina förstår denna unga kvinnas kamp, men vägen genom den juridiska processen blir komplicerad. Nina sitter ensam och utlämnad. Men kommissarien Stina kan inte riktigt lägga detta fall åt sidan, trots det ansträngda läge som råder under semesterperioden på hennes avdelning.

Ninas historia vill visa på en utsatt kvinnas hopplösa kamp, som så ofta slutar med att kvinnan själv får ta konsekvensen genom omgivningens brist och vilja på förståelse. Samt på de märkliga fördomar som samhället i allmänt besitter, angående högt ansedda medborgare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone