Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Pengabrevet
Isbn: 978-91-7697-749-1
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2019
Uppläsare: Mimmi Kandler
Length: 7 timmar 54 minuter

Ljudbok

Pengabrevet

Vinteridyllen går i kras på skidanläggningen i Sunne när Annelis farbror Ville hittas svårt misshandlad i skidliften. Ingen förstår vem som skulle vilja skada den gamle mannen. Polisen står som handfallen och när Ville dör på sjukhuset blir Anneli fast besluten att själv försöka ta reda på vem som är mördaren. Har Villes död något att göra med kuvertet fullstoppat med pengar som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får från hans advokat?

Samtidigt har Anneli haft en tuff period på skidanläggningen där hon jobbar. När vd:n oväntat slutar tar den trevlige och charmige Petter över. Men är han den person han utger sig för att vara?

Pengabrevetär en spännande och underhållande mys­ och relationsdeckare som utspelar sig i de värmländska skogarna.

 

KARINA JOHANSSON föddes 1969 i värmländska Sunne, en plats hon fortfarande är trogen och gärna återkommer till i sina böcker. Hon jobbar som journalist på lokaltidningen Fryksdalsbygden. Sommaren 2006 tog livet en vändning för Karina – hon blev diagnosticerad med Addisons sjukdom. Skrivandet blev ett sätt att handskas med sorgen som kom av insikten om att hon inte skulle överleva utan mediciner. Förutom att skriva och måla är hon en hängiven skidåkare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone