Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Finns det en, finns det flera
Isbn: 978-91-7633-530-7
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2019
Uppläsare: Jenny Lindberg
Length: 13 timmar 41 minuter

Ljudbok

Finns det en, finns det flera

Allt börjar med det där bröllopet. När Edie blir tagen på bar gärning i en minst sagt pinsam situation är det hon som får skulden. För att slippa skitsnacket på sociala medier och de anklagande blickarna från hennes före detta vänner, tvingas hon lämna staden och får i uppdrag att spökskriva en biografi om den nya heta stjärnan Elliot Owen. Det ska väl inte vara så svårt?

Jo, faktiskt. För platsen hon förvisas till är Nottingham, staden där hon växte upp. Där tvingas hon bo hos sin deprimerade pappa och bittra syster, som konstant ifrågasätter allt Edie gör. Dessutom visar sig superstjärnan Elliot totalt oförmögen att ta ett nej. När Edie plötsligt förvandlas till sitt tonårsjag, inser hon att det är hög tid att ta reda på vem hon egentligen är.
---
Mhairi McFarlane föddes i Skottland 1976. Hon har läst engelska på University of Manchester och jobbat som journalist. Hennes första roman You had me at hello blev en omedelbar succé när den publicerades 2012. Det här är hennes fjärde bok. Mhairi bor i Nottingham med en man och en katt.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone