Jump to content
The library informs: OBS! Kostnadsgränsen för januari är nådd. Inga lån går att genomföra just nu. Ni kan låna igen 1 februari.OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Frasse flyttar in
Isbn: 978-91-9841-857-6
Publisher: Effektum
Category:
0-3 years 3-6 years Children's books Children's books with pictures For emergent readers
Accessible since: December 2017

E-book

Frasse flyttar in

Den lilla hundvalpen Frasse bor på en kennel med sin mamma och sina syskon. En dag kommer en familj på besök. De leker och gosar med Frasse. De verkar snälla och Frasse följer med dem hem. Frasse tycker att det är både spännande och läskigt att flytta in hos sin nya familj.

Böckerna om Frasse är skrivna för barn i förskoleåldern. Med tydliga illustrationer och pedagogiskt upplägg får barnen öva på att läsa, räkna och förstå skillnaden mellan över och under, bakom och framför.

I slutet av boken finns det frilagda bilder på Frasse och hans familj. Här kan du välja bilder och berätta dina egna Frasse-historier. Sist i boken kan du öva på att räkna med Frasses fina bilder.

I serien om Frasse ingår färgbok och målarböcker.

För barn med lässvårigheter eller dyslexi
På varje uppslag presenteras texten i två versioner, en enklare och en mer beskrivande. För att underlätta läsningen är texten vänsterställd och i en större grad.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone