Jump to content
The library informs: OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for Hur få en bra livspartner via HumanGuide®-koncepten?
Isbn: 978-91-9813-942-6
Publisher: H. E. Humankonsult
Category:
Psychology
Accessible since: February 2016

E-book

Hur få en bra livspartner via HumanGuide®-koncepten?

Idag är det många som är singlar. Skilsmässostatistiken säger att 50% av alla giftermål leder till skilsmässa. Det är dock många, som gärna vill hitta en livspartner. Att hitta ”den rätte” är tyvärr inte så lätt. Samtidigt finns det troligen ganska många, som är tillräckligt rätt, men fortfarande är det svårt att hitta den rätte. Och hur ”rätt” kan man nöja sig med? Dessutom tar det tid att söka – i synnerhet, när man inte har så bra ”signalement” på den som man söker. Och det är mycket jobbigt att hantera, när man märker att en ny kandidat tyvärr var fel… Vad karakteriserar då den rätte och var kan X hittas?

Dessutom är det jobbigt att göra flera försök, som inte slutar på önskat sätt.

Hur får man då fram ett bra signalement? Det är främst det som vi har som fokus, dvs att hitta en "kandidat" med rätt personlighet. Vi anser nämligen, att när man har flera styrkor i sin personlighet, som är lika, så är prognosen god för att man får ett bra liv tillsammans. Det finns de som tycker tvärtom, dvs att det är bäst när man är olika och därmed kompletterar varandra. Vi tycker inte så… Varför det? Jo, det främsta skälet är att när man är mycket olika, så har man även mycket olika intressen. Vad leder det till? Jo, när man har möjlig tid tillsammans, så vill man nästan alltid göra olika saker. Varför ska man då vara tillsammans? Gör man mycket tillsammans, så inträffar dessutom att ”delad glädje blir dubbel glädje”;-)


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone