Jump to content
The library informs: OBS! Kostnadstaket är uppnått för oktober. Det går bra att låna böcker igen 1/11!OBS! På grund av att alla kanske inte kan ta sig till biblioteken i samma utsträckning just nu så utökas antalet böcker du kan låna per kalendermånad till 10.
Cover for … och döda ligger ner
Isbn: 978-91-8714-101-0
Publisher: Tundell Salmson audio
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2012
Narrator: Anna Maria Käll
Length: 12 hours 13 minutes

Audiobook

… och döda ligger ner

Kriminalreportern Molly Cates arbetar på en artikelserie om hemlösa kvinnor. Samtidigt bevakar hon turerna kring ett lagförslag om vapenregistrering som skapar stort motstånd bland vissa politiker. Dessutom gräver hon i sitt eget förflutna. Hon måste få veta om hennes far verkligen begick självmord som det påstås.

Tre till synes parallella händelseförlopp vävs ihop till en fruktansvärt spännande väv, där inget är vad man från början tror.

En av de hemlösa kvinnorna mördas. En annan, Sarah Jane, är nära att stryka med när hon försöker ta reda på varför. När hon anar att ett massmord med giftgas planeras försöker hon få tag i Molly Cates. Men Molly är upptagen med mysteriet kring sin far och har inte tid att lyssna – inte förrän det nästan är för sent. Och då begår hon ett misstag som håller på att kosta både henne och Sarah Jane livet.

… och döda ligger ner är den andra av Mary Willis Walkers tre thrillers med Molly Cates i huvudrollen. Den är lika spännande som föregångaren Under skalbaggens bo.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone