Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: OBS! Antalet böcker du kan låna per kalendermånad är 5.
Omslagsbild för Prästinnans strand
Isbn: 978-91-8832-138-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2018
Uppläsare: Kerstin Andersson
Length: 5 timmar 1 minut

Ljudbok

Prästinnans strand

Efter succén med Smögenserien kommer nu deckarförfattaren Anna Ihrén med den nya internationella serien - Morden vid havet.

Stella York kallas ner till Albufeira i Portugal för att utreda det mystiska mordet på den svenske prästens hustru. Paula hittas död under en liten fiskebåt vid strandruinen mitt i den gamla staden. Längs Algarvekusten saknas Stellas kompetens som expert inom Modus operandi. Hennes uppdrag blir att analysera brottsplatsen och obduktionsprotokollet för att genom sin erfarenhet och unika metoder hitta mördaren.

Men hennes chef på Stockholmspolisen, Nick Ernekow, sliter sitt hår. Stella är gränslös och tar ingen hänsyn till varken de sörjande eller de som driver utredningen lokalt på polisstationen i Albufeira. Hur ska Nick få del av Stellas resultat utan att hon saboterar polisrelationerna mellan Sverige och Portugal för alltid?

Vid sin sida har Stella den unge Jac. En dag för några år sedan hittade hon honom hemlös på Stortorget i Gamla Stan i Stockholm och lät honom flytta in. Konstigt nog blir Jac alltmer den som får Stellas liv att hålla ihop. För det är något med Stella. Något i hennes förflutna som inte verkar vara helt som det ska. Samtidigt som Jac försöker ta reda på vad som hänt Stella så har han också aningar om att även Paulas förflutna är mörkare än den vackra bild som målas upp runt henne i samband med mordutredningen.

Prästinnans strand är en spännande deckare med vackra vyer, relationer och mörka hemligheter som någon är beredd att göra vad som helst för att dölja!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone